Hemcare

Hemcare Oy on vuonna 2013 perustettu sosiaalialan yritys, joka on keskittänyt toimintansa vastaanottokeskuspalveluihin. Tuotamme vastaanottopalveluita Maahanmuuttoviraston toimeksiannosta. Yrityksen kotipaikka on Jyväskylä, tällä hetkellä meillä on jo useampia vastaanottokeskuksia ympäri Suomen.

Vastaanottokeskukset tarjoavat vastaanottopalveluita kansainvälistä suojelua hakeville henkilöille. Vastaanottopalveluilla tarkoitetaan majoitusta, sosiaali- ja terveyspalveluita, vastaanotto- ja käyttörahaa, tulkkausta ja työ- ja opintotoimintaa. Laadukkaiden palveluidemme tavoitteena on luoda asiakkaillemme mahdollisimman hyvät edellytykset turvallisen arjen luomiseksi ja ylläpitämiseksi Suomessa. Vastaanottopalveluistamme vastaa ammattitaitoinen moniammatillinen henkilökunta.

ÄÄNEKOSKI

Äänekosken vastaanottokeskus on aloittanut toimintansa toukokuussa 2022 ja on asuntopohjainen vastaanottokeskus. Äänekosken vastaanottokeskuksen kapasiteetti on 300 asiakaspaikkaa.

LAUKAA

Äänekosken vastaanottokeskuksen Laukaan sivutoimipiste on ollut toiminnassa elokuusta 2022 ja on kapasiteetiltaan 230 paikkainen asuntopohjainen vastaanottokeskus.

HAMINA

Haminan vastaanottokeskus aloitti toimintansa kesäkuun alussa 2022. Vastaanottokeskus on asuntopohjainen ja sen kapasiteetti on 370 asiakasta.

KOUVOLA

Kouvolassa sijaitsee Haminan sivutoimipiste, Mäkikylän laitosvastaanottokeskus, jossa on 375 paikkaa. Vastaanottokeskus aloitti toimintansa joulukuussa 2022 ja se sijaitsee kauniissa Kuusankosken kaupunginosassa.

LOVIISA

Loviisan vastaanottokeskus aloitti toimintansa heinäkuun lopussa 2022. Se on asuntopohjainen ja sen kapasiteetti on 370 asiakasta.

PORVOO

Loviisan sivutoimipiste, Porvoon vastaanottokeskus, on aloittanut toimintansa marraskuun alussa 2022. Se tuottaa asuntopohjaista vastaanottokeskustoimintaa. Asiakaspaikkoja on 400.

SIPOO

Loviisan toinen sivutoimipiste, Sipoon vastaanottokeskus tuottaa myös asuntopohjaista vastaanottotoimintaa, asiakaspaikkoja siellä on 300.

KEMI

Kemin asuntopohjainen vastaanottokeskus on aloittanut toimintansa tammikuussa 2023. Asiakaspaikkoja keskuksesta löytyy 300.

JST Avesin ryhmäkodit tarjoavat ilman huoltajaa tulleille alaikäisille kansainvälistä suojelua hakeville lapsille ja nuorille vastaanottopalvelut kodinomaisessa ja turvallisessa ympäristössä.

Lain mukaisten vastaanottopalveluiden ohella ryhmäkodit tarjoavat ympärivuorokautista hoivaa ja kasvatusta lasten ja nuorten ikä- ja kehitystaso huomioiden. Ryhmäkotiemme toiminta on rakennettu turvallisen arjen ympärille, joka edistää ja ylläpitävät haavoittuvassa asemassa olevien asiakkaiden toimintakykyä, sosiaalista hyvinvointia, turvallisuutta ja osallisuutta. Ryhmäkotiemme toimintaa ohjaa vahvasti lapsen etu.

Espoo - Ryhmäkoti nuorten Isola

Ryhmäkoti nuorten Isola aloitti toimintansa kesällä 2020 Vantaalla 14-paikkaisena yksikkönä. Joulukuussa 2022 Isola muutti merelliseen Espoon Kivenlahteen. Muuton yhteydessä yksikön paikkamäärä kasvoi 38:ään. Ryhmäkodilla asuvien lasten ja nuorten lisäksi Isola tarjoaa vastaanottopalvelut myös ilman huoltajia tulleille yksityismajoituksessa asuville lapsille ja nuorille.

Jyväskylän ryhmäkoti

20- paikkaisen Jyväskylän ryhmäkodin toiminta on käynnistynyt joulukuussa 2022. Ryhmäkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja monipuolisten palveluiden äärellä.

Vihdin ryhmäkoti

Vihdin ryhmäkoti on keväällä 2022 avattu yksikkö, joka sijaitsee Nummelan palveluiden äärellä. Vihdin ryhmäkoti tarjoaa vastaanottopalvelut 21:lle lapselle ja nuorelle. Ryhmäkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja monipuolisten palveluiden äärellä.