Tervetuloa Myllypuroon

Myllypuron 15-paikkainen yksikkö sijaitsee kauniilla ja luonnonläheisellä Myllyjärven alueella, mistä on lyhyt matka Keljon runsaiden palveluiden äärelle. Julkinen liikenne tarjoaa hyvät kulkuyhteydet myös keskustaan. Jokaisella asiakkaalla on oma kodikas asunto, johon sisältyy keittiö sekä kylpyhuone. Lisäksi käytössä on kaksi oleskelutilaa, ryhmätyö- ja kokoustila sekä ruokatilat ja sauna. Ohjaajia on paikalla asiakkaiden tukena ympäri vuorokauden.

Yksikön toiminta

Myllypuron yhteisö koostuu asiakkaista sekä henkilöstöstä. Yhteisö yhdessä päättää yhteisistä päätöksistä, muutoksista sekä säännöistä viikottaisissa yhteisökokouksissa. Jokainen yhteisön jäsen on myös mukana yksikön arkisissa toiminnoissa omien resurssiensa mukaisesti. Yhteisöllä on myös suuri merkitys vertaistuen antamisessa sekä vastaanottamisessa.

Yhteisöllisyyden ohella vahvassa roolissa on myös asiakkaiden yksilöllisyys. Jokaisella asiakkaalla on yksilöllinen kuntoutussuunnitelma ja sen mukainen viikko-ohjelma. Asiakkailla on mahdollisuus osallistua sekä yksikön monipuolisiin ryhmätoimintoihin että talon ulkopuolisiin ryhmiin omien mielenkiinnonkohteiden mukaisesti. Asiakkaillamme on myös useita kertoja viikossa mahdollisuus osallistua JST Solumin yhteiseen toimintapaja Poppooseen. Asiakkaille on tarjolla lisäksi mahdollisuus tavoitteelliseen työtoimintaan, joka tukee asiakkaiden kuntoutusta ja elämänhallintaa.

Yksi Myllypuron ensisijaisista arvoista on asiakkaiden itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen. Sen puitteissa otetaan aina huomioon asiakkaiden omat mielipiteet ja toiveet.

Henkilöstö

Myllypuron etevä henkilökunta koostuu sairaanhoitajista, sosionomeista, lähihoitajista, keittiötyöntekijästä, siistijästä sekä kiinteistönhoitajasta. Henkilökunta päivittää monialaista osaamistaan tasaisin väliajoin erilaisten koulutusten avulla. Erityisosaamista löytyy esimerkiksi seksuaalineuvojalta sekä neuropsykiatriselta valmentajalta. Myllypurolla on myös oma asumisneuvoja, jolta saa ohjausta asumiseen liittyvissä asioissa.

Me olemme täällä sinua varten!


Henkilökunta

Myllytuvantie 9
40640 Jyväskylä

Puhelin toimisto
040 578 7103

Paikkatiedustelut
050 410 7231
paikkatiedustelut@jst.fi