Rekrytointi

Etsimme säännöllisesti mielenterveys- ja päihdetyön ammattilaisia lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Huomioimme myös sosiaali- ja terveysalan opiskelijat, jotka ovat syventymässä mielenterveys- ja päihdetyöhön. Arvostamme osaamisen lisäksi iloista mieltä, reipasta asennetta työhön sekä aitoa kohtaamista ja osallisuutta edistävää vuorovaikutusta asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme sinulle työpaikan osaavassa ja mukavassa työyhteisössä. Palkkaus Avainta TES:in mukaisesti.

Pidemmistä sijaisuuksista ilmoitamme mol.fi-palvelussa sekä omien sivustojemme ajankohtaista-osiossa.

Lisätietoja sekä avoimet hakemukset

rekrytointi@jst.fi

Opiskelijoille

Teemme aktiivista yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Yhteistyömuotoja ovat työssäoppimisjaksot, projektiyhteistyö, opinnäyteyhteistyö ja oppisopimukset. Lisäksi olemme käyneet usean vuoden ajan pitämässä asiantuntijaluentoja lähihoitajaopiskelijoille sekä mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinnon opiskelijoille.

Otathan rohkeasti yhteyttä mikäli olet kiinnostunut tulemaan yhteistyöhön JST Solum:ille. Yhteydenotto voidaan osoittaa suoraan sen yksikön johtajalle mihin olet kiinnostunut tulemaan yhteistyöhön.

Tervetuloa meille!

Oppilaitokset

Oppilaitosyhteistyö on yksi tärkeä osa verkostoyhteistyötämme. Yhteistyön muotoja ovat työssäoppimisjaksot, näytöt, lähiopetus kouluilla, kokemusasiantuntija ja oppisopimusopiskelu. Yhteistyö oppilaitosten kanssa on meille myös tärkeä rekrytoinnin väylä.